09.11.2018Ouddorp

14 woningen Oosterpark

Na de afronding van fase 1 en 2 zijn we nu gestart met fase 3 in opdracht van Aannemer Kroon & de Koning. De wijk wordt uitgebreid met mooie 2-onder-1-kap-woningen. Dit zijn ruime en praktische woningen, beschikbaar in twee verschillende varianten. Alle woningen zijn voorzien van een ruime woonkamer, open keuken en drie slaapkamers. In de directe omgeving zijn vele wandel- en fietsmogelijkheden, met het duingebied en strand als hoogtepunt. Aan de andere kant van de Oosterweg ligt het dorpscentrum van Ouddorp met diverse winkels en restaurants.

Foto: Kroon & de Koning, Zwijndrecht

   terug naar projecten overzicht

Gerelateerade projecten

  • 16.10.2017 Ouddorp

    9 woningen Oosterpark fase 2

    Aan de rand van Ouddorp wordt binnenkort gestart met de verkoop van 5 nieuw te bouwen rijwoningen en 4 nieuw te bouwen 2-onder-1-kap woningen met garage. Alle woningen zijn voorzien van een ruime woonkamer, open keuken en 3 slaapkamers. In de directe omgeving zijn vele wandel- en fietsmogelijkheden, met het duingebied en strand als hoogtepunt. Aan de andere kant van de Oosterweg ligt het dorpscentrum van Ouddorp met diverse winkels en restaurants.

  • 04.07.2014 Stad aan 't Haringvliet

    WoZoCo

    Op de locatie van het oude koelhuis wil Woongoed GO een woonzorgcomplex realiseren, bestaande uit appartementen, een zorgpost en behandelruimte voor CuraMare en een huisartsen praktijk met apotheek voor huisarts J. van de Putte.