28 woningen De Volgerlanden

woensdag, november 3rd, 2021

Aan de rand van de wijk “de Volgerlanden”, zijn in eigen ontwikkeling 32 woningen gerealiseerd onder het Pluswonen bouwconcept. Het project betreft koopwoningen die door de koper zelf samengesteld konden worden door gebruik te maken van een woonconfigurator. Er was ondermeer keuze in de kleur van metselsteen, kleur van de draaiende delen in de houten kozijnen, de vorm van het dak, de gevelindeling van de voor-en achtergevel en de plattegrond indelingen. Bovendien konden er tal van bouwkundige opties gekozen worden zoals een uitbouw, openslaande tuindeuren, erker, frans balkon, dakterras, dakkapel enz. Met de online woningconfigurator zijn ook de kosten voor de koper direct inzichtelijk.

32 woningen Hoflanen Rijswijk Buiten Woonslim

maandag, november 1st, 2021

Het plan Hoflanen in Rijswijk is een gezamenlijke ontwikkeling van Waal en Roosdom Tijhuis. Er zullen in totaal 87 gevarieerde eengezinswoningen verrijzen. Van royale rijwoningen in knusse hofjes tot comfortabele beneden- en bovenwoningen in de groene lanen. Samen vormen ze een nieuwe wijk.

De bouw van de Hoflanen wordt verdeeld over twee fasen. De eerste fase omvat 52 woningen waarvan 32 royale rijwoningen met een schuine kap en 20 unieke beneden- en bovenwoningen.

Plan Hoflanen ligt in het groene deelgebied Parkrijk van Rijswijk Buiten. De naam Parkrijk is niet zomaar gekozen. Water en groen vormen de hoofdingrediënten van deze nieuwe wijk. Hoflanen heeft met haar lange lanen en gezellige hofjes dezelfde parkachtige kenmerken als het naastgelegen Wilhelminapark. De ideale plek om te wandelen, fietsen en hardlopen.

7 + 9 NOM woningen

dinsdag, oktober 19th, 2021

In de Gemeente Goeree Overflakkee worden voor de wooncorporatie Oost West Wonen te Middelharnis 16 NOM woningen gerealiseerd: 9 NOM woningen in Achthuizen en 7 NOM woningen in Sommelsdijk. Op beide locaties worden de seniorenwoningen in bestaande woonwijken gerealiseerd.

107 Woningen Wilderszijde Zuid

maandag, september 27th, 2021

Buyten is het eerste plan in Wilderszijde, een toekomstgerichte klimaatadaptieve en groene wijk. Middenin een regionaal fietsnetwerk met OV in de directe nabijheid. In de woonstraat is veel ruimte voor groen, spelen en ontmoetingen. Buyten heeft centrumfuncties op korte afstand in Berkel en Bergschenhoek centrum. In de directe omgeving zijn er diverse mogelijkheden voor waterrecreatie: de Rotte, Bergsche Voor- en Achterplas en de Zevenhuizerplas.

Nieuwbouw bedrijfspand Van Mossel Opel & Ford

donderdag, juli 29th, 2021

In opdracht van Van Mossel, maken wij de de installaties voor de nieuwe vestiging te Middelharnis. Dit bedrijfspand wordt voorzien van de modernste techniek voor wat betreft verwarmen en koeling.

Nieuwbouw Bedrijfspand Coen Hagedoorn

maandag, juli 19th, 2021

Voor Coen Hagedoorn Bouwgroep maken we voor de nieuwbouw vestiging te Middelharnis de installaties voor wat betreft verwarming, koeling, ventilatie en sanitair. Uiteraard ook hier een zeer comfortabele installatie met warmtepomp.

De Goede Ree Fase 1 en 2

donderdag, juli 15th, 2021

Wie heeft er geen herinneringen aan het voormalige verzorgingshuis De Goede Ree? Op de plek waar 60 jaar lang bewoners op een prettige verzorging konden rekenen, worden voorbereidingen getroffen voor een nieuwe woonomgeving. In de plannen is met zeer veel respect omgegaan met de historie van deze locatie. Waardevolle elementen van het gebouw zie je straks terug in de wijk. Zoals bijvoorbeeld de karakteristieke voorgevel met trap en de pilaren bij de entree. Ook blijft het vele groen behouden.

Centraal in het dorp Sommelsdijk realiseert Waal samen met BPD 53 grondgebonden woningen. Het aanbod in woningen varieert van starterswoningen tot levensloopbestendige woningen tot royale rijwoningen. Tevens worden er 4 vrijstaande woningen gerealiseerd. Met de architectuur is beoogd aansluiting te krijgen bij het dorpse karakter van Sommelsdijk. De variatie in de voorgevels van de woningen is groot waardoor bijna geen woning gelijk is.

De woningen worden allemaal voorzien van een bodemwarmtepomp, warmte terugwininstallaties en een goede schil. Daarmee zijn het ook zeer duurzame woningen. De installaties in de woning kunnen zowel geleased worden als gekocht. Daarbij is er voldoende ruimte voor kopers om hun woning af te stemmen op hun eigen woonwensen.

8 woningen Woonslim Het Nieuwe Thuis

woensdag, juni 9th, 2021

Dichtbij het centrum van Vlaardingen in de Oostwijk, vindt de ontwikkeling plaats van 8 eengezinswoningen. Naast de bouw van de woningen krijgt de directe woonomgeving een nieuwe inrichting met zowel parkeerplaatsen voor de bestaande parkeerbehoefte als parkeerplaatsen voor de nieuwbouwwoningen. Het plan is een eigen ontwikkeling, waarvoor de omgevingsvergunning inmiddels is aangevraagd. De woningen worden voorzien van een bodemwarmtepomp, warmte terugwin installaties en een goede schil. Daarmee zijn het ook zeer duurzame woningen.

Verduurzaming gebouwen Gemeente Goeree-Overflakkee

donderdag, mei 20th, 2021

Gemeente Goeree-Overflakkee zet zich in voor een duurzame toekomst. Een toekomst waarin op het eiland steeds minder energie wordt verbruikt, en de energie die nodig is wordt gewonnen uit schone, duurzame energiebronnen. Waar zuinig wordt omgegaan met de grondstoffen en ons natuurlijk kapitaal. Een toekomst waarin het ook voor de generaties na ons prettig leven is. De gemeente wil met de inwoners, ondernemers en andere partijen samenwerken om zo snel als mogelijk volledig energieneutraal zijn.

Voor de Gemeente Goeree-Overflakkee maken we onder andere de gemeentewerkplaats in Goedereede en MFC ’t Centrum in Ooltgensplaat gasloos met betrekking tot de klimaatinstallaties.

9 woningen Pinas – Fase 4

woensdag, april 28th, 2021

Ook voor fase 4 van plan Pinas is Aannemersbedrijf Huysmans onze opdrachtgever. Deze fase zal bestaan uit 9 eengezinswoningen in dezelfde stijl als fase 3. Deze energiezuinige woningen zijn allen gasloos en voorzien van een eigen bodemwarmtepomp. Het project ligt bijna centraal in het Brabantse dorp Dinteloord op het voormalige sportpark en onderdeel van de nieuwe woonwijk.