11.05.2020Dinteloord

11 woningen Pinas Dinteloord

Aannemersbedrijf Huysmans is onze opdrachtgever voor fase 3 van het plan Pinas in Dinteloord.
De keuze is snel gemaakt voor potentiele kopers voor de woningen met uitstraling. Door de tuingerichte woonkamer en naar de straat gerichte keuken creëer je een geriefelijke woonbeleving. Iedere woning kan weer anders zijn door de keuze uit tal van mogelijkheden. Verspreid in de 3e fase komen 4 hoekwoningen en 7 tussenwoningen.

Foto: Aannemersbedrijf Huysmans

   terug naar projecten overzicht

Gerelateerde projecten

  • 25.02.2020 Zoetermeer

    15 woningen Reigersblauw

    De Gemeente Zoetermeer heeft een aantal invullocaties aangewezen waarop binnen het bestemmingsplan nog woningen gerealiseerd mogen worden. De Goede Woning heeft een reserveringsovereenkomst met de gemeente om op deze locatie sociale huurwoningen te realiseren. Gezien de locatie en de woningbehoefte van De Goede Woning is besloten kleine woningen te ontwikkelen voor eenoudergezinnen of starters. De woningen worden voorzien van een bodemwarmtepomp en zullen bij oplevering voldoen aan BENG 1 en 2.

  • 09.07.2019 Oude Tonge

    93 woningen Molenpolder

    Plezierig wonen is uzelf thuis voelen op een unieke plek in de woning van uw dromen. Molenpolder sluit aan bij het dorpse karakter van Oude-Tonge. Het hart van het plan is een sfeervol, groen (dorps)plein waar de statige woningen rondom gesitueerd zijn. Er zijn verschillende woningen zoals twee-onder-een kap, hoekwoning, levensloopwoning en ook een aantal hoekwoningen met aangebouwde garage. Dus voor iedereen wat wils! Bij de twee-onder-een kap woningen heeft u strakke raampartijen met veel lichtinval. U heeft ook de optie om een uitbouw te doen op de begane grond van 1,2 of 2,4 meter. De hoekwoning bied diverse uitbouwmogelijkheden.