20.03.2021Waddinxveen

12 appartementen Cottage Park

In samenwerking met NU Projectontwikkeling realiseert Kroon & de Koning, tevens onze opdrachtgever, een stijlvol en duurzaam plan in Waddinxveen: Cottage Park.

Het plan is ruim, groen opgezet en de locatie is op loopafstand van winkelcentrum Gouweplein en Park Triangel in Waddinxveen gelegen.

Cottage Park biedt een breed aanbod van eengezinswoningen, herenhuizen, twee-onder-één-kapwoningen, vrijstaande villa’s, koopappartementen en sociale appartementen.

Foto: Kroon & de Koning

   terug naar projecten overzicht

Gerelateerde projecten

  • 02.03.2018 Naaldwijk

    15 patiowoningen Hogedael

    In de wijk Hoogeland in Naaldwijk worden 8 ensuite en 7 patiowoningen gerealiseerd. De woningen zijn verdeeld over twee blokken met elk een andere architectuur en zijn zoals alle woningen in deze wijk aangesloten op het kassenwarmtesysteem. Restwarmte uit de kassen wordt gebruikt om de woningen te verwarmen. De ensuitewoningen hebben een oppervlak van circa 151m². De hoekwoningen kennen een gelijkvloers woonprogramma en zijn op de eerste verdieping voorzien van 2 ruime slaapkamers en een tweede badkamer. Ze hebben een ruime vliering met hoge nok. De andere woningen beschikken over een ruime vrij indeelbare woonkamer en keuken op de begane

  • 18.10.2018 Hellevoetsluis

    20 woningen Wee Weneestraat

    Maasdelta ontwikkelt en realiseert samen met Waal 20 nieuwe huurwoningen in de vorm van een turn-key overeenkomst. Waal werd daartoe geselecteerd op basis van prijs, kwaliteit en bouwtijd. In de wijk Nieuwenhoorn in Hellevoetsluis is sprake van landelijk wonen met een dorps karakter. De slechte bouwkundige en energetische staat van de bestaande woningen bood onvoldoende perspectief om de woningen tot einde levensduur (24 jaar) zonder grote investering te exploiteren. Een grote investering om de levensduur te verlengen, was niet wenselijk. Sloop nieuwbouw was dan ook de beste optie. De 20 eengezinswoningen in het noordelijke gedeelte van de Wee Weneestraat zijn