09.11.2018Ouddorp

14 woningen Oosterpark fase 2

Na de afronding van fase 1, starten we nu aan fase 2 in opdracht van Aannemer Kroon & de Koning. De wijk wordt uitgebreid met mooie 2-onder-1-kap-woningen. Dit zijn ruime en praktische woningen, beschikbaar in twee verschillende varianten. Alle woningen zijn voorzien van een ruime woonkamer, open keuken en drie slaapkamers. In de directe omgeving zijn vele wandel- en fietsmogelijkheden, met het duingebied en strand als hoogtepunt. Aan de andere kant van de Oosterweg ligt het dorpscentrum van Ouddorp met diverse winkels en restaurants.

Foto: Kroon & de Koning, Zwijndrecht

   terug naar projecten overzicht

Gerelateerde projecten

  • 04.07.2014 Stad aan 't Haringvliet

    WoZoCo

    Op de locatie van het oude koelhuis wil Woongoed GO een woonzorgcomplex realiseren, bestaande uit appartementen, een zorgpost en behandelruimte voor CuraMare en een huisartsen praktijk met apotheek voor huisarts J. van de Putte.

  • 13.01.2021 Ouddorp

    14 woningen Oosterpark Fase 3

    Aan de rand van Ouddorp ligt de nieuwbouwwijk Oosterpark Ouddorp. In 2020 is gestart met de verkoop van de derde en tevens laatste fase. Deze fase bestaat uit veertien twee-onder-een-kapwoningen en een vrije bouwkavel. Dit zijn ruime en praktische woningen beschikbaar in twee verschillende varianten en voorzien van een individuele warmtepomp voor uw duurzame energie. Alle woningen zijn voorzien van een ruime woonkamer, open keuken en drie slaapkamers. In de directe omgeving zijn vele wandel- en fietsmogelijkheden, met het duingebied en strand als hoogtepunt. Aan de andere kant van de Oosterweg ligt het dorpscentrum van Ouddorp met diverse winkels en