27.01.2020Maassluis

14 woningen Rheinvis Feithstraat

Rust, ruimte én reuring; dat is wonen in plan Sluis 14 in Maassluis. Aan de Rhijnvis Feithstraat realiseert Waal 14 moderne, duurzame gezinswoningen. In deze compleet vernieuwde woonwijk aan de rand van de gezellige historische binnenstad en op een unieke plek kan genoten worden van rust en veel groen, maar zijn tegelijkertijd alle faciliteiten van de stad binnen handbereik: het beste van beide dus!

Er zijn twee woningtypen: hoekwoning Thirza of rijwoning Julia. De hoekwoningen hebben een stoere dwarskap en de accenten in het metselwerk geven het woonblok een speels karakter. De grote ramen aan de achterzijde van de woning zorgen voor een extra lichte woonkamer.

Via de ruime hal (met toilet en fonteintje) loopt men direct door naar de lichte woonkamer met open keuken van bijna 35 m². Een uitbouw is optioneel. Aan de voorkant van de woning bevindt zich de open keuken. De woonkamer is aan de achterzijde en geeft toegang tot de beschutte achtertuin. Zowel de hoek- als rijwoningen in plan Sluis14 hebben een tuin van ruim 9 meter. Gelegen op het zuidwesten kan hier volop van de zon genoten worden.

Op de eerste verdieping zijn je drie slaapkamers van 7, 12 en 14 m2. De badkamer biedt genoeg ruimte voor een inloopdouche, wastafel en tweede toilet. De tweede verdieping van 19 m² kan geheel naar eigen wens worden ingedeeld. Een huis met mogelijkheden, gebouwd voor de toekomst.

Foto: Waal Bouw

   terug naar projecten overzicht

Gerelateerde projecten

  • 25.02.2020 Zoetermeer

    15 woningen Reigersblauw

    De Gemeente Zoetermeer heeft een aantal invullocaties aangewezen waarop binnen het bestemmingsplan nog woningen gerealiseerd mogen worden. De Goede Woning heeft een reserveringsovereenkomst met de gemeente om op deze locatie sociale huurwoningen te realiseren. Gezien de locatie en de woningbehoefte van De Goede Woning is besloten kleine woningen te ontwikkelen voor eenoudergezinnen of starters. De woningen worden voorzien van een bodemwarmtepomp en zullen bij oplevering voldoen aan BENG 1 en 2.

  • 10.02.2020 Middelharnis

    5 appartementen en 2 commerciele ruimten Zandpad

    In het centrum van Middelharnis heeft Stout het appartementencomplex ’t Zandpad gerealiseerd. Het complex gelegen aan ‘D’n Diek’ bestaat uit 5 nieuwe appartementen en twee winkel-/kantoorruimtes. De appartementen variëren in oppervlakte van circa 70 m² tot circa 100 m² en hebben ieder een zonnig gelegen balkon of terras en een berging.