02.03.2018Naaldwijk

15 patiowoningen Hogedael

In de wijk Hoogeland in Naaldwijk worden 8 ensuite en 7 patiowoningen gerealiseerd. De woningen zijn verdeeld over twee blokken met elk een andere architectuur en zijn zoals alle woningen in deze wijk aangesloten op het kassenwarmtesysteem. Restwarmte uit de kassen wordt gebruikt om de woningen te verwarmen.
De ensuitewoningen hebben een oppervlak van circa 151m². De hoekwoningen kennen een gelijkvloers woonprogramma en zijn op de eerste verdieping voorzien van 2 ruime slaapkamers en een tweede badkamer. Ze hebben een ruime vliering met hoge nok. De andere woningen beschikken over een ruime vrij indeelbare woonkamer en keuken op de begane grond met openslaande deuren naar de tuin op het Westen. Op de eerste verdieping zijn standaard 3 slaapkamers en een ruime badkamer. Ook deze woningen beschikken over een ruime vliering. Optioneel kunnen ze uitgevoerd worden met een gelijkvloers woonprogramma of worden aangepast met een kamer ensuite, leefkeuken, of praktijk aan huis.
De zeer ruime patiobungalows zijn gesitueerd op kavels van gemiddeld 220m² en hebben een oppervlak van 125m² met een parkeerplaats op eigen terrein. De woningen beschikken over een gelijkvloers woonprogramma waarbij wonen, eten, slapen en badderen op de begane grond plaatsvinden. Op de eerste verdieping is een ruime kamer die kan dienen als slaap-, studie- of hobbykamer en optioneel kan worden uitgebreid als tweede slaapkamer. De woningen hebben een tuinligging op het Oosten. Elke woning beschikt over een eigen losse buitenberging. De bungalows zijn ontworpen met een strakke eigentijdse uitstraling die goed aansluit bij de omliggende bebouwing.

Foto: Waal Bouw

   terug naar projecten overzicht

Gerelateerde projecten

  • 03.11.2017 Den Haag

    40 woningen Vroondaal fase 7

    Vroondaal bestaat uit verschillende woongebieden, waar vrije kavels en exclusieve woningen elkaar afwisselen. Vroondaal Zuid telt straks zo’n 400 schitterende huizen. Een goed begin met Vroondaal aan het Park, midden in de prachtige omgeving van natuur- en recreatiegebied Madestein. Vroondaal Zuid bestaat uit meerdere ontwikkelvelden die gefaseerd verkocht en gebouwd worden. Vroondaal Aan het Park Fase 7 – alweer een van de laatste deelplannen in Vroondaal Aan het Park – bestaat in totaal uit 40 woningen. Je hebt hier keuze uit 34 fraaie herenhuizen en 6 twee-onder- een-kapwoningen. Alle huizen hebben stijlvolle details uit de negentiende-eeuwse architectuur en liggen op

  • 16.10.2017 Ouddorp

    9 woningen Oosterpark

    Aan de rand van Ouddorp wordt binnenkort gestart met de verkoop van 5 nieuw te bouwen rijwoningen en 4 nieuw te bouwen 2-onder-1-kap woningen met garage. Alle woningen zijn voorzien van een ruime woonkamer, open keuken en 3 slaapkamers. In de directe omgeving zijn vele wandel- en fietsmogelijkheden, met het duingebied en strand als hoogtepunt. Aan de andere kant van de Oosterweg ligt het dorpscentrum van Ouddorp met diverse winkels en restaurants.