17.02.2021Herkingen

15 woningen De Oude Dee

In Herkingen zullen 15 grondgebonden woningen met berging worden gerealiseerd door onze opdrachtgever Waal.

Dit project is ontwikkeld op een locatie die al geruime tijd braak lag. Het was moeilijk een haalbaar product te vinden voor deze locatie. Dankzij het woonSlim concept kunnen nu zeer compleet uitgeruste woningen worden gerealiseerd voor een scherpe prijs.

Het woonSlim concept gaat uit van een duurzame en comfortabele basiswoning als vertrekpunt. Daarbij zijn alvast zeer luxe opties standaard aan de basis toegevoegd, zoals vloerverwarming en een extra dakraam op de zolder, een exellent luxe badkamer en tegelpakket en openslaande deuren in de living.

Standaard zijn de woningen voorzien van triple glas HR+++ en een WTW-installatie. Dankzij de bodemwarmtepomp, de hoogwaardige isolatie en vloerverwarming is de woning heerlijk warm in de winter en koel in de zomer.

Kijk voor meer informatie en om je voor deze woningen in te schrijven op: www.deoudedee.nl

Foto: DeOudeDee.nl

   terug naar projecten overzicht

Gerelateerde projecten

  • 30.01.2020 Middelharnis

    17 woningen Dock187

    Heel veel vrijheid! DOCK187 fase 4 ligt aan de buitenring die grenst aan de polder. Aan de voorzijde van de woningen is een heerlijke autovrije plek om te spelen en veilig te lopen of fietsen naar het Vliedpark. De metershoge berg achter de wijk is tegenwoordig een avontuurlijke en sportieve ontmoetingsplaats met hoogteverschillen en ruimte om te ravotten. Duurzaam wonen – 17 gasloze woningen EPC < 0,1! Gas is niet langer de toekomst voor het verwarmen van woningen. Daarom hebben we ervoor gekozen de woningen te voorzien van een energiezuinig en duurzaam klimaatsysteem. Zo wordt je nieuwe woning in de

  • 03.07.2019 Ooltgensplaat

    15 woningen Lindenlaan

    Stralend middelpunt De bewoners van de Lindenlaan fase 1 in Ooltgensplaat hebben inmiddels hun draai gevonden. Tijdens de woonwensavonden zijn enkele wensen en ideeën naar voren gekomen die verwerkt zijn in fase 2. Het resultaat? Een mooie mix van ruime, speelse en vooral energiezuinige woningen! Lekker centraal Wonen aan de Lindenlaan in Ooltgensplaat, betekent ook: overal verrassend dichtbij! Voor de eerste voorzieningen kun je prima in het dorp terecht. En je staat ook zo in de ‘grote’ stad. Lekker even uitwaaien met het gezin en de hond aan de haven? Het is maar een paar minuten lopen. Statige architectuur Statig