03.07.2019Ooltgensplaat

15 woningen Lindenlaan

Stralend middelpunt
De bewoners van de Lindenlaan fase 1 in Ooltgensplaat hebben inmiddels hun draai gevonden. Tijdens de woonwensavonden zijn enkele wensen en ideeën naar voren gekomen die verwerkt zijn in fase 2. Het resultaat? Een mooie mix van ruime, speelse en vooral energiezuinige woningen!

Lekker centraal
Wonen aan de Lindenlaan in Ooltgensplaat, betekent ook: overal verrassend dichtbij! Voor de eerste voorzieningen kun je prima in het dorp terecht. En je staat ook zo in de ‘grote’ stad. Lekker even uitwaaien met het gezin en de hond aan de haven? Het is maar een paar minuten lopen.

Statige architectuur
Statig maar ook vriendelijk, met hun witte steen en donkergrijze pan. Fraaie details in de gevel geven een knipoog naar het verleden, de architectuur van de streek. Tegelijkertijd is de architectuur ook nuchter. Eigentijds maar met een bijzonder karakter. Dat is de visie van architect Joop Marechal van Algra en Marechal Architecten B.V.

Foto: www.lindenlaan.info

   terug naar projecten overzicht

Gerelateerde projecten

  • 30.01.2020 Middelharnis

    17 woningen Dock187

    Heel veel vrijheid! DOCK187 fase 4 ligt aan de buitenring die grenst aan de polder. Aan de voorzijde van de woningen is een heerlijke autovrije plek om te spelen en veilig te lopen of fietsen naar het Vliedpark. De metershoge berg achter de wijk is tegenwoordig een avontuurlijke en sportieve ontmoetingsplaats met hoogteverschillen en ruimte om te ravotten. Duurzaam wonen – 17 gasloze woningen EPC < 0,1! Gas is niet langer de toekomst voor het verwarmen van woningen. Daarom hebben we ervoor gekozen de woningen te voorzien van een energiezuinig en duurzaam klimaatsysteem. Zo wordt je nieuwe woning in de

  • 09.07.2019 Oude Tonge

    93 woningen Molenpolder

    Plezierig wonen is uzelf thuis voelen op een unieke plek in de woning van uw dromen. Molenpolder sluit aan bij het dorpse karakter van Oude-Tonge. Het hart van het plan is een sfeervol, groen (dorps)plein waar de statige woningen rondom gesitueerd zijn. Er zijn verschillende woningen zoals twee-onder-een kap, hoekwoning, levensloopwoning en ook een aantal hoekwoningen met aangebouwde garage. Dus voor iedereen wat wils! Bij de twee-onder-een kap woningen heeft u strakke raampartijen met veel lichtinval. U heeft ook de optie om een uitbouw te doen op de begane grond van 1,2 of 2,4 meter. De hoekwoning bied diverse uitbouwmogelijkheden.