30.01.2020Middelharnis

17 woningen Dock187

Heel veel vrijheid!
DOCK187 fase 4 ligt aan de buitenring die grenst aan de polder. Aan de voorzijde van de woningen is een heerlijke autovrije plek om te spelen en veilig te lopen of fietsen naar het Vliedpark. De metershoge berg achter de wijk is tegenwoordig een avontuurlijke en sportieve ontmoetingsplaats met hoogteverschillen en ruimte om te ravotten.

Duurzaam wonen – 17 gasloze woningen EPC < 0,1!
Gas is niet langer de toekomst voor het verwarmen van woningen. Daarom hebben we ervoor gekozen de woningen te voorzien van een energiezuinig en duurzaam klimaatsysteem. Zo wordt je nieuwe woning in de winter verwarmd en in de zomer gekoeld dankzij de warmtepomp met bodemlus. Warm water wordt opgeslagen in een royale boiler en de PV panelen op het dak leveren het grootste deel van je elektriciteit. Wel Lekker duurzaam en je bespaart jaarlijks ook nog eens op je energierekening! Je kunt het energiesysteem huren voor een vast bedrag per maand, of kopen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en zit jij er lekker warmpjes bij!

Foto: Dock187

   terug naar projecten overzicht

Gerelateerde projecten

  • 02.03.2018 Naaldwijk

    15 patiowoningen Hogedael

    In de wijk Hoogeland in Naaldwijk worden 8 ensuite en 7 patiowoningen gerealiseerd. De woningen zijn verdeeld over twee blokken met elk een andere architectuur en zijn zoals alle woningen in deze wijk aangesloten op het kassenwarmtesysteem. Restwarmte uit de kassen wordt gebruikt om de woningen te verwarmen. De ensuitewoningen hebben een oppervlak van circa 151m². De hoekwoningen kennen een gelijkvloers woonprogramma en zijn op de eerste verdieping voorzien van 2 ruime slaapkamers en een tweede badkamer. Ze hebben een ruime vliering met hoge nok. De andere woningen beschikken over een ruime vrij indeelbare woonkamer en keuken op de begane

  • 09.06.2017 Den Bommel

    51 woningen Energie Besparende Maatregelen

    Deze woningen hebben nu overwegend energielabel D. Straks krijgen deze woningen allemaal energielabel A. Dat betekent een forse besparing op de energielasten en een comfortabel huis!  Tegenover de energiebesparing staat wel een huurverhoging, maar die is lager dan de energiebesparing die dit oplevert. Die garantie geeft FidesWonen. Kortom: meer wooncomfort en lagere woonlasten!