03.11.2021Hendrik Ido Ambacht

28 woningen De Volgerlanden

Aan de rand van de wijk “de Volgerlanden”, zijn in eigen ontwikkeling 32 woningen gerealiseerd onder het Pluswonen bouwconcept. Het project betreft koopwoningen die door de koper zelf samengesteld konden worden door gebruik te maken van een woonconfigurator. Er was ondermeer keuze in de kleur van metselsteen, kleur van de draaiende delen in de houten kozijnen, de vorm van het dak, de gevelindeling van de voor-en achtergevel en de plattegrond indelingen. Bovendien konden er tal van bouwkundige opties gekozen worden zoals een uitbouw, openslaande tuindeuren, erker, frans balkon, dakterras, dakkapel enz. Met de online woningconfigurator zijn ook de kosten voor de koper direct inzichtelijk.

Foto: Kroon & de Koning

   terug naar projecten overzicht

Gerelateerde projecten

  • 28.04.2021 Dinteloord

    9 woningen Pinas – Fase 4

    Ook voor fase 4 van plan Pinas is Aannemersbedrijf Huysmans onze opdrachtgever. Deze fase zal bestaan uit 9 eengezinswoningen in dezelfde stijl als fase 3. Deze energiezuinige woningen zijn allen gasloos en voorzien van een eigen bodemwarmtepomp. Het project ligt bijna centraal in het Brabantse dorp Dinteloord op het voormalige sportpark en onderdeel van de nieuwe woonwijk.

  • 13.01.2021 Ouddorp

    14 woningen Oosterpark Fase 3

    Aan de rand van Ouddorp ligt de nieuwbouwwijk Oosterpark Ouddorp. In 2020 is gestart met de verkoop van de derde en tevens laatste fase. Deze fase bestaat uit veertien twee-onder-een-kapwoningen en een vrije bouwkavel. Dit zijn ruime en praktische woningen beschikbaar in twee verschillende varianten en voorzien van een individuele warmtepomp voor uw duurzame energie. Alle woningen zijn voorzien van een ruime woonkamer, open keuken en drie slaapkamers. In de directe omgeving zijn vele wandel- en fietsmogelijkheden, met het duingebied en strand als hoogtepunt. Aan de andere kant van de Oosterweg ligt het dorpscentrum van Ouddorp met diverse winkels en