01.11.2021Rijswijk

32 woningen Hoflanen Rijswijk Buiten Woonslim

Het plan Hoflanen in Rijswijk is een gezamenlijke ontwikkeling van Waal en Roosdom Tijhuis. Er zullen in totaal 87 gevarieerde eengezinswoningen verrijzen. Van royale rijwoningen in knusse hofjes tot comfortabele beneden- en bovenwoningen in de groene lanen. Samen vormen ze een nieuwe wijk.

De bouw van de Hoflanen wordt verdeeld over twee fasen. De eerste fase omvat 52 woningen waarvan 32 royale rijwoningen met een schuine kap en 20 unieke beneden- en bovenwoningen.

Plan Hoflanen ligt in het groene deelgebied Parkrijk van Rijswijk Buiten. De naam Parkrijk is niet zomaar gekozen. Water en groen vormen de hoofdingrediënten van deze nieuwe wijk. Hoflanen heeft met haar lange lanen en gezellige hofjes dezelfde parkachtige kenmerken als het naastgelegen Wilhelminapark. De ideale plek om te wandelen, fietsen en hardlopen.

Foto: Waal

   terug naar projecten overzicht

Gerelateerde projecten

  • 09.06.2021 Vlaardingen

    8 woningen Woonslim Het Nieuwe Thuis

    Dichtbij het centrum van Vlaardingen in de Oostwijk, vindt de ontwikkeling plaats van 8 eengezinswoningen. Naast de bouw van de woningen krijgt de directe woonomgeving een nieuwe inrichting met zowel parkeerplaatsen voor de bestaande parkeerbehoefte als parkeerplaatsen voor de nieuwbouwwoningen. Het plan is een eigen ontwikkeling, waarvoor de omgevingsvergunning inmiddels is aangevraagd. De woningen worden voorzien van een bodemwarmtepomp, warmte terugwin installaties en een goede schil. Daarmee zijn het ook zeer duurzame woningen.

  • 17.02.2021 Herkingen

    15 woningen De Oude Dee

    In Herkingen zullen 15 grondgebonden woningen met berging worden gerealiseerd door onze opdrachtgever Waal. Dit project is ontwikkeld op een locatie die al geruime tijd braak lag. Het was moeilijk een haalbaar product te vinden voor deze locatie. Dankzij het woonSlim concept kunnen nu zeer compleet uitgeruste woningen worden gerealiseerd voor een scherpe prijs. Het woonSlim concept gaat uit van een duurzame en comfortabele basiswoning als vertrekpunt. Daarbij zijn alvast zeer luxe opties standaard aan de basis toegevoegd, zoals vloerverwarming en een extra dakraam op de zolder, een exellent luxe badkamer en tegelpakket en openslaande deuren in de living. Standaard