03.11.2017Den Haag

40 woningen Vroondaal fase 7

Vroondaal bestaat uit verschillende woongebieden, waar vrije kavels en exclusieve woningen elkaar afwisselen. Vroondaal Zuid telt straks zo’n 400 schitterende huizen. Een goed begin met Vroondaal aan het Park. Midden in de prachtige omgeving van natuur- en recreatiegebied Madestein vind je Vroondaal Zuid.
Vroondaal Zuid bestaat uit meerdere ontwikkelvelden die gefaseerd verkocht en gebouwd worden. Vroondaal Aan het Park Fase 7 – alweer een van de laatste deelplannen in Vroondaal Aan het Park – bestaat in totaal uit 40 woningen. Je hebt hier keuze uit 34 fraaie herenhuizen van de typen A en C en 6 twee-onder- een-kapwoningen van het type E. Alle huizen hebben stijlvolle details uit de negentiende-eeuwse architectuur en liggen op riante kavels. Een deel van het plan kijkt uit over e waterplas. Het heerlijke leven begint al in je
achtertuin.
De wereld goed bereikbaar. Geografisch gezien neemt Vroondaal Zuid een interessante positie in: dicht bij de Noordzeekust en niet ver van Delft, Leiden en Amsterdam. Wil je verder? Je bent zo op Rotterdam – The Hague Airport en Schiphol. Ook met het openbaar vervoer kun je hier prima uit de voeten. Met de Randstadrail in de buurt ben je snel op Den Haag Centraal.

Foto: Nieuwbouw-vroondaalaanhetpark.nl

   terug naar projecten overzicht

Gerelateerde projecten

  • 06.02.2017 Den Haag

    43 woningen Vroondaal

    Inmiddels zijn we bezig met de voor ons derde fase van 43 woningen Vroondaal aan de rand van Den Haag, een vervolg op de reeds eerder gemaakte 68 woningen. De woningen zijn van een hoog afwerkingsniveau zowel buiten als binnen en dat blijkt wel uit de gemaakte installaties en luxe badkamers.

  • 01.12.2015 Den Haag

    68 woningen Vroondaal aan het Park

    Midden in de parkachtige omgeving van natuur- en recreatiegebied Madestein vindt u Vroondaal Aan het Park, een nieuw deelplan in het zuidwestelijke deel van Vroondaal. Het strand ligt op maar 10 minuten fietsafstand en in een klein kwartier bent u op de mooiste plekjes van Den Haag.