09.10.2017Dirksland - Herkingen - Ooltgensplaat

47 NOM woningen Goeree-Overflakkee

47 NOM woningen oftewel Nul-op-de-Meter woningen worden gebouwd in verschillende dorpen op Goeree-Overflakkee in opdracht van Kroon en de Koning.

Woningbouwvereniging FidesWonen is eigenaar van deze gelijkvloerse Nul-op-de-Meter woningen. Er komen seniorenwoningen en appartementen op een braakliggend terrein aan Korteweegje en in de Margrietlaan in Dirksland en ook in Herkingen en Ooltgensplaat. Het ontwerp houdt rekening met de bebouwing in de omgeving en past er goed tussen. We verwachten de eerste bouwactiviteiten in het vierde kwartaal van 2017 en de oplevering in 2018.

Foto: Kroon & de Koning

   terug naar projecten overzicht

Gerelateerde projecten

  • 09.06.2017 Den Bommel

    51 woningen Energie Besparende Maatregelen

    Deze woningen hebben nu overwegend energielabel D. Straks krijgen deze woningen allemaal energielabel A. Dat betekent een forse besparing op de energielasten en een comfortabel huis!  Tegenover de energiebesparing staat wel een huurverhoging, maar die is lager dan de energiebesparing die dit oplevert. Die garantie geeft FidesWonen. Kortom: meer wooncomfort en lagere woonlasten!

  • 18.09.2015 Nieuwe-Tonge

    Het Tuundurp

    De nieuwbouw van het hart van Nieuwe-Tonge: ‘Het Tuundurp’, is nu officieel van start gegaan. De bewoners van de Ds. van Baerlestraat zijn begin dit jaar allemaal verhuisd. Er werden al snel voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd en op 1 april werd gestart met de sloop van de Ds. van Baerlestraat Het bouwprogramma Welke woningen worden er nu ook al weer in die eerste fase gebouwd? Dit is het assortiment: 4 grotere eengezinswoningen, 10 kleinere eengezinswoningen en 4 kleinere seniorenwoningen. De woningen worden gebouwd door Waal uit Vlaardingen die samen met de architect RoosRos en WoongoedGO dit project op maat heeft ontwikkeld.