10.02.2020Middelharnis

5 appartementen en 2 commerciele ruimten Zandpad

In het centrum van Middelharnis heeft Stout het appartementencomplex ’t Zandpad gerealiseerd. Het complex gelegen aan ‘D’n Diek’ bestaat uit 5 nieuwe appartementen en twee winkel-/kantoorruimtes. De appartementen variëren in oppervlakte van circa 70 m² tot circa 100 m² en hebben ieder een zonnig gelegen balkon of terras en een berging. De twee winkel-/kantoorruimtes hebben een oppervlakte van respectievelijk van 106 m² en 126 m².

In het souterrain van dit appartementencomplex bevinden zich de bergingen en een aantal parkeerplaatsen. Via het souterrain kan men zowel met de trap als met de lift naar de begane grond, eerste en tweede verdieping, waar de appartementen zich bevinden.

Foto: Stout

   terug naar projecten overzicht

Gerelateerde projecten

  • 24.08.2018 Sommelsdijk

    Herbouw bedrijfspand Wijnkoperij Van Eesteren

    Het voormalige bedrijfspand wordt volledig opnieuw opgebouwd. Het pand is uitgebreid met een zijvleugel. Bouwbedrijf Peeman is de aannemer van dit project en Kievit Warmte verzorgt de installaties.

  • 26.03.2018 Middelharnis

    Nieuwbouw Shop De Ronde Boom

    Het vertrouwde gezicht van De Ronde Boom wordt compleet vernieuwd door een schitterende nieuwe shop. De nieuwe shop heeft een ruim opgezet assortiment met keuze van auto gebonden artikelen tot en met snoepgoed, cadeauartikelen en bloemen. Een grote raampartij geeft een open uitstraling aan het geheel en er is ruimte gemaakt voor een koffiehoek met een bar voor een welverdiend kopje koffie.