01.12.2015Den Haag

68 woningen Vroondaal aan het Park

Midden in de parkachtige omgeving van natuur- en recreatiegebied Madestein vindt u Vroondaal Aan het Park, een nieuw deelplan in het zuidwestelijke deel van Vroondaal. Het strand ligt op maar 10 minuten fietsafstand en in een klein kwartier bent u op de mooiste plekjes van Den Haag.

Foto: Waal, Vlaardingen

   terug naar projecten overzicht

Gerelateerde projecten

  • 07.12.2015 Rotterdam

    28 woningen Hof aan de Hef

    Hof aan de Hef is de nieuwbouw die komt tussen de Prins Hendrikkade, Van der Takstraat, Burgemeester Hoffmanplein en Tulpstraat. Heel bijzonder is dat je privé buitenruimtes hebt én een gezamenlijke hof, die je deelt met de andere bewoners rond de hof. Het Noordereiland is een van de meest bijzondere plekken van Rotterdam. Supercentraal, aan het water en toch een historische en veilige woonomgeving. Een supermarkt, een basisschool, galerietjes en cafés vind je op het eiland zelf. Nog meer voorzieningen liggen op een paar minuten fietsen.

  • 06.02.2017 Den Haag

    43 woningen Vroondaal

    Inmiddels zijn we bezig met de voor ons derde fase van 43 woningen Vroondaal aan de rand van Den Haag, een vervolg op de reeds eerder gemaakte 68 woningen. De woningen zijn van een hoog afwerkingsniveau zowel buiten als binnen en dat blijkt wel uit de gemaakte installaties en luxe badkamers.