01.04.2021Pijnacker

76 woningen en 41 appartementen Tuindershof

Aan de Tuindersweg in Pijnacker wordt in meerdere fasen het project Tuindershof gerealiseerd met woningen voor zowel de koop- als de sociale huursector. Het wordt een plek waar de kleinschalige, dorpse sfeer van het dorp overal voelbaar is. Net als in de oude dorpskern vind je in Tuindershof rust, ruimte, speelplekken en veel groen.

Fase 1A bestaat uit 60 grondgebonden woningen, 14 2-onder-1-kapwoningen en 2 vrijstaande woningen met een oppervlakte variërend van 110 en 180 m2. Daarnaast worden 41 sociale huurappartementen gerealiseerd, verdeeld over drie complexen (tweemaal 15 en eenmaal 11 stuks). De oppervlakten van de appartementen variëren tussen 40 en 60 m2.

De woningen zijn duurzaam en energiezuinig; ook de inrichting van de wijk is gericht op een klimaatbestendige toekomst. Duurzaam op het gebied van waterhuishouding, energie en mobiliteit.

Foto: Waal Bouw

   terug naar projecten overzicht

Gerelateerde projecten

  • 20.03.2021 Waddinxveen

    12 appartementen Cottage Park

    In samenwerking met NU Projectontwikkeling realiseert Kroon & de Koning, tevens onze opdrachtgever, een stijlvol en duurzaam plan in Waddinxveen: Cottage Park. Het plan is ruim, groen opgezet en de locatie is op loopafstand van winkelcentrum Gouweplein en Park Triangel in Waddinxveen gelegen. Cottage Park biedt een breed aanbod van eengezinswoningen, herenhuizen, twee-onder-één-kapwoningen, vrijstaande villa’s, koopappartementen en sociale appartementen.

  • 09.07.2019 Oude Tonge

    93 woningen Molenpolder

    Plezierig wonen is uzelf thuis voelen op een unieke plek in de woning van uw dromen. Molenpolder sluit aan bij het dorpse karakter van Oude-Tonge. Het hart van het plan is een sfeervol, groen (dorps)plein waar de statige woningen rondom gesitueerd zijn. Er zijn verschillende woningen zoals twee-onder-een kap, hoekwoning, levensloopwoning en ook een aantal hoekwoningen met aangebouwde garage. Dus voor iedereen wat wils! Bij de twee-onder-een kap woningen heeft u strakke raampartijen met veel lichtinval. U heeft ook de optie om een uitbouw te doen op de begane grond van 1,2 of 2,4 meter. De hoekwoning bied diverse uitbouwmogelijkheden.