09.06.2021Vlaardingen

8 woningen Woonslim Het Nieuwe Thuis

Dichtbij het centrum van Vlaardingen in de Oostwijk, vindt de ontwikkeling plaats van 8 eengezinswoningen. Naast de bouw van de woningen krijgt de directe woonomgeving een nieuwe inrichting met zowel parkeerplaatsen voor de bestaande parkeerbehoefte als parkeerplaatsen voor de nieuwbouwwoningen. Het plan is een eigen ontwikkeling, waarvoor de omgevingsvergunning inmiddels is aangevraagd. De woningen worden voorzien van een bodemwarmtepomp, warmte terugwin installaties en een goede schil. Daarmee zijn het ook zeer duurzame woningen.

Foto: Waal

   terug naar projecten overzicht

Gerelateerde projecten

  • 28.04.2021 Dinteloord

    9 woningen Pinas – Fase 4

    Ook voor fase 4 van plan Pinas is Aannemersbedrijf Huysmans onze opdrachtgever. Deze fase zal bestaan uit 9 eengezinswoningen in dezelfde stijl als fase 3. Deze energiezuinige woningen zijn allen gasloos en voorzien van een eigen bodemwarmtepomp. Het project ligt bijna centraal in het Brabantse dorp Dinteloord op het voormalige sportpark en onderdeel van de nieuwe woonwijk.

  • 17.02.2021 Herkingen

    15 woningen De Oude Dee

    In Herkingen zullen 15 grondgebonden woningen met berging worden gerealiseerd door onze opdrachtgever Waal. Dit project is ontwikkeld op een locatie die al geruime tijd braak lag. Het was moeilijk een haalbaar product te vinden voor deze locatie. Dankzij het woonSlim concept kunnen nu zeer compleet uitgeruste woningen worden gerealiseerd voor een scherpe prijs. Het woonSlim concept gaat uit van een duurzame en comfortabele basiswoning als vertrekpunt. Daarbij zijn alvast zeer luxe opties standaard aan de basis toegevoegd, zoals vloerverwarming en een extra dakraam op de zolder, een exellent luxe badkamer en tegelpakket en openslaande deuren in de living. Standaard