28.04.2021Dinteloord

9 woningen Pinas - Fase 4

Ook voor fase 4 van plan Pinas is Aannemersbedrijf Huysmans onze opdrachtgever. Deze fase zal bestaan uit 9 eengezinswoningen in dezelfde stijl als fase 3. Deze energiezuinige woningen zijn allen gasloos en voorzien van een eigen bodemwarmtepomp. Het project ligt bijna centraal in het Brabantse dorp Dinteloord op het voormalige sportpark en onderdeel van de nieuwe woonwijk.

Foto: Huysmans Bouw

   terug naar projecten overzicht

Gerelateerde projecten

  • 04.12.2019 Maassluis

    64 appartementen Sluispolder

    De sociale huurappartementen van ‘De Nieuwe Vliet’ hebben een oppervlakte van ca. 70 m2 en zijn gericht op senioren. Ze worden gebouwd aan de overkant van het huidige seniorencomplex dat medio 2020 zal worden gesloopt. Voor alle huidige bewoners die hebben aangegeven te willen verhuizen naar het nieuwe complex, is er plek.Het project omvat ook een wijkcentrum van ca. 245 m2, bestaande uit een recreatiezaal met bar, bestemd voor ontmoeting en activiteiten voor bewoners van het complex en de wijk.Voor de verwarming en koeling van de woningen wordt gebruik gemaakt van bodemwarmte in combinatie met een warmtepomp en PV-panelen en

  • 21.12.2018 Maassluis

    27 sociale woningen Dirk Zwagerstraat

    Op een braakliggend terrein in Maassluis wordt deze nieuwe woningbouw ontwikkeld. De ontwikkeling van de nieuwe straat zorgt voor een ruimtelijke afronding van de aangrenzende woonwijk en zal de verbinding vormen tussen de A.E. Maasstraat en de Heldringstraat. In dit project is elke woning gasloos en voorzien van een installatieunit van Factory Zero. Eén zijde van het dak is voorzien van PV-panelen. Voor bijna alle woningen kan een EPV vergoeding worden aangevraagd. Een aantal woningen wordt aan de straatzijde voorzien van een ‘dove gevel’, omdat deze woningen een zwaardere geluidsbelasting kennen.