09.07.2019Oude Tonge

93 woningen Molenpolder

Plezierig wonen is uzelf thuis voelen op een unieke plek in de woning van uw dromen.
Molenpolder sluit aan bij het dorpse karakter van Oude-Tonge. Het hart van het plan is een sfeervol, groen (dorps)plein waar de statige woningen rondom gesitueerd zijn.

Er zijn verschillende woningen zoals twee-onder-een kap, hoekwoning, levensloopwoning en ook een aantal hoekwoningen met aangebouwde garage. Dus voor iedereen wat wils!

Bij de twee-onder-een kap woningen heeft u strakke raampartijen met veel lichtinval.
U heeft ook de optie om een uitbouw te doen op de begane grond van 1,2 of 2,4 meter.
De hoekwoning bied diverse uitbouwmogelijkheden.
Verder beschikken de hoekhuizen over een ruime en multifunctionele zolderverdieping.

Er is ook gedacht aan genoeg parkeerplekken en deze verdwijnen in de mooie groene omgeving. Hierdoor past het nog steeds bij het dorpse karakter dat we willen uitstralen.

Foto: Kroon & De Koning

   terug naar projecten overzicht

Gerelateerde projecten

  • 09.11.2018 Ouddorp

    14 woningen Oosterpark fase 2

    Na de afronding van fase 1, starten we nu aan fase 2 in opdracht van Aannemer Kroon & de Koning. De wijk wordt uitgebreid met mooie 2-onder-1-kap-woningen. Dit zijn ruime en praktische woningen, beschikbaar in twee verschillende varianten. Alle woningen zijn voorzien van een ruime woonkamer, open keuken en drie slaapkamers. In de directe omgeving zijn vele wandel- en fietsmogelijkheden, met het duingebied en strand als hoogtepunt. Aan de andere kant van de Oosterweg ligt het dorpscentrum van Ouddorp met diverse winkels en restaurants.

  • 05.04.2017 Oude-Tonge

    Marinapark Suijssenwaerde

    Op Marinapark Oude-Tonge heeft Kievit Warmte sinds 2006 onder de naam Suijssenwaerde in de eerste fase reeds 88 woningen voorzien van installaties. Het Marinapark Oude-Tonge voorziet in verdere realisering en voltooiing van het park op reeds aangelegde schiereilanden met 5 nieuwe woningtypes welke qua bouwaard en materialisatie zijn geïnspireerd op de woningen uit de eerste fase maar met een grotere inhoudsmaat. Het ontwerp heeft een duidelijk nautisch karakter en alle woonvertrekken zijn gericht op het water.