24.08.2018Sommelsdijk

Herbouw bedrijfspand Wijnkoperij Van Eesteren

Het voormalige bedrijfspand wordt volledig opnieuw opgebouwd. Het pand is uitgebreid met een zijvleugel. Bouwbedrijf Peeman is de aannemer van dit project en Kievit Warmte verzorgt de installaties.

Foto: Bouwbedrijf Peeman

   terug naar projecten overzicht

Gerelateerde projecten

  • 06.02.2018 Oude-Tonge

    Nieuwbouw Bedrijfpand Groen Gas

    Hier wordt een installatie gebouwd door Ludan die naar verwachting voor ongeveer 2.000 huishoudens Groen Gas produceert. In opdracht van Ludan Reneweble Energy installeert Kievit Warmte de ventilatie van dit project. Om u een idee te geven van de omvang van de afzuiging op deze locatie; dit omvat ca. 7500 kuub lucht per uur. Ter vergelijking; de ventilatie in uw badkamer zuigt ca. 75 kuub per uur af. Zoals u ziet kunt u bij ons terecht kunt voor kleine en grote installaties. Groen gas is de duurzame variant van aardgas en wordt gemaakt door biogas op te waarderen tot het

  • 26.03.2018 Middelharnis

    Nieuwbouw Shop De Ronde Boom

    Het vertrouwde gezicht van De Ronde Boom wordt compleet vernieuwd door een schitterende nieuwe shop. De nieuwe shop heeft een ruim opgezet assortiment met keuze van auto gebonden artikelen tot en met snoepgoed, cadeauartikelen en bloemen. Een grote raampartij geeft een open uitstraling aan het geheel en er is ruimte gemaakt voor een koffiehoek met een bar voor een welverdiend kopje koffie.