18.09.2015Nieuwe-Tonge

Het Tuundurp

De nieuwbouw van het hart van Nieuwe-Tonge: ‘Het Tuundurp’, is nu officieel van start gegaan. De bewoners van de Ds. van Baerlestraat zijn begin dit jaar allemaal verhuisd. Er werden al snel voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd en op 1 april werd gestart met de sloop van de Ds. van Baerlestraat

Het bouwprogramma

Welke woningen worden er nu ook al weer in die eerste fase gebouwd? Dit is het assortiment: 4 grotere eengezinswoningen, 10 kleinere eengezinswoningen en 4 kleinere seniorenwoningen. De woningen worden gebouwd door Waal uit Vlaardingen die samen met de architect RoosRos en WoongoedGO dit project op maat heeft ontwikkeld.

De oplevering en het vervolg

De woningen worden eind februari 2016 opgeleverd. Direct aansluitend zal met de sloop van de woningen uit fase II worden gestart. De uitverhuizing van fase III staat vanaf 1 oktober 2015 op het programma. De bewoners worden allemaal bezocht door de woonconsulenten van Woongoed GO.

Foto: Woongoed GO

   terug naar projecten overzicht

Gerelateerde projecten

  • 05.04.2017 Oude-Tonge

    Marinapark Suijssenwaerde

    Op Marinapark Oude-Tonge heeft Kievit Warmte sinds 2006 onder de naam Suijssenwaerde in de eerste fase reeds 88 woningen voorzien van installaties. Het Marinapark Oude-Tonge voorziet in verdere realisering en voltooiing van het park op reeds aangelegde schiereilanden met 5 nieuwe woningtypes welke qua bouwaard en materialisatie zijn geïnspireerd op de woningen uit de eerste fase maar met een grotere inhoudsmaat. Het ontwerp heeft een duidelijk nautisch karakter en alle woonvertrekken zijn gericht op het water.

  • 25.02.2019 Zuid Holland - Zeeland

    Onderhoud vloot Rijkswaterstaat

    De Rijksrederij beheert, bemant en onderhoudt 100 specialistische schepen en stelt deze beschikbaar aan diverse overheidsorganisaties. Kievit Warmte onderhoud de schepen met thuishavens in Zuid Holland en Zeeland. De Rijksrederij staat voor een brede taakuitvoering in een divers en uniek werkgebied, denk aan onder andere Douanewerkzaamheden, Kustwacht welke sleephulp bied aan schepen in nood, visserijonderzoek. De vloot heeft tegenwoordig ook multifunctionele schepen welke voormeerdere klanten en taken inzetbaar zijn. De zogenoemde Multi Purpose Vessels (MPV’s) combineren diverse functies zoals vaarwegmarkering, patrouilleren, meten en visserijonderzoek op één schip. Deze functies werden voorheen door meerdere schepen uitgevoerd.