05.04.2017Oude-Tonge

Marinapark Suijssenwaerde
Oude-Tonge

Op Marinapark Oude-Tonge heeft Kievit Warmte sinds 2006 onder de naam Suijssenwaerde in de eerste fase reeds 88 woningen voorzien van installaties. Het Marinapark Oude-Tonge voorziet in verdere realisering en voltooiing van het park op reeds aangelegde schiereilanden met 5 nieuwe woningtypes welke qua bouwaard en materialisatie zijn geïnspireerd op de woningen uit de eerste fase maar met een grotere inhoudsmaat. Het ontwerp heeft een duidelijk nautisch karakter en alle woonvertrekken zijn gericht op het water.

Foto: Marinapark Oude-Tonge

   terug naar projecten overzicht

Gerelateerde projecten

  • 06.02.2017 Den Haag

    43 woningen Vroondaal

    Inmiddels zijn we bezig met de voor ons derde fase van 43 woningen Vroondaal aan de rand van Den Haag, een vervolg op de reeds eerder gemaakte 68 woningen. De woningen zijn van een hoog afwerkingsniveau zowel buiten als binnen en dat blijkt wel uit de gemaakte installaties en luxe badkamers.

  • 04.07.2014 Stad aan 't Haringvliet

    WoZoCo

    Op de locatie van het oude koelhuis wil Woongoed GO een woonzorgcomplex realiseren, bestaande uit appartementen, een zorgpost en behandelruimte voor CuraMare en een huisartsen praktijk met apotheek voor huisarts J. van de Putte.