19.07.2021Middelharnis

Nieuwbouw Bedrijfspand Coen Hagedoorn

Voor Coen Hagedoorn Bouwgroep maken we voor de nieuwbouw vestiging te Middelharnis de installaties voor wat betreft verwarming, koeling, ventilatie en sanitair. Uiteraard ook hier een zeer comfortabele installatie met warmtepomp.

Foto: Hanse Staalbouw

   terug naar projecten overzicht

Gerelateerde projecten

  • 29.07.2021 Middelharnis

    Nieuwbouw bedrijfspand Van Mossel Opel & Ford

    In opdracht van Van Mossel, maken wij de de installaties voor de nieuwe vestiging te Middelharnis. Dit bedrijfspand wordt voorzien van de modernste techniek voor wat betreft verwarmen en koeling.

  • 20.05.2021 Goedereede & Ooltgensplaat

    Verduurzaming gebouwen Gemeente Goeree-Overflakkee

    Gemeente Goeree-Overflakkee zet zich in voor een duurzame toekomst. Een toekomst waarin op het eiland steeds minder energie wordt verbruikt, en de energie die nodig is wordt gewonnen uit schone, duurzame energiebronnen. Waar zuinig wordt omgegaan met de grondstoffen en ons natuurlijk kapitaal. Een toekomst waarin het ook voor de generaties na ons prettig leven is. De gemeente wil met de inwoners, ondernemers en andere partijen samenwerken om zo snel als mogelijk volledig energieneutraal zijn. Voor de Gemeente Goeree-Overflakkee maken we onder andere de gemeentewerkplaats in Goedereede en MFC ’t Centrum in Ooltgensplaat gasloos met betrekking tot de klimaatinstallaties.