29.07.2021Middelharnis

Nieuwbouw bedrijfspand Van Mossel Opel & Ford

In opdracht van Van Mossel, maken wij de de installaties voor de nieuwe vestiging te Middelharnis. Dit bedrijfspand wordt voorzien van de modernste techniek voor wat betreft verwarmen en koeling.

Foto: Fraanje

   terug naar projecten overzicht

Gerelateerde projecten

  • 26.03.2018 Middelharnis

    Nieuwbouw Shop De Ronde Boom

    Het vertrouwde gezicht van De Ronde Boom wordt compleet vernieuwd door een schitterende nieuwe shop. De nieuwe shop heeft een ruim opgezet assortiment met keuze van auto gebonden artikelen tot en met snoepgoed, cadeauartikelen en bloemen. Een grote raampartij geeft een open uitstraling aan het geheel en er is ruimte gemaakt voor een koffiehoek met een bar voor een welverdiend kopje koffie.

  • 30.01.2020 Middelharnis

    17 woningen Dock187

    Heel veel vrijheid! DOCK187 fase 4 ligt aan de buitenring die grenst aan de polder. Aan de voorzijde van de woningen is een heerlijke autovrije plek om te spelen en veilig te lopen of fietsen naar het Vliedpark. De metershoge berg achter de wijk is tegenwoordig een avontuurlijke en sportieve ontmoetingsplaats met hoogteverschillen en ruimte om te ravotten. Duurzaam wonen – 17 gasloze woningen EPC < 0,1! Gas is niet langer de toekomst voor het verwarmen van woningen. Daarom hebben we ervoor gekozen de woningen te voorzien van een energiezuinig en duurzaam klimaatsysteem. Zo wordt je nieuwe woning in de