25.02.2019Zuid Holland - Zeeland

Onderhoud vloot Rijkswaterstaat

De Rijksrederij beheert, bemant en onderhoudt 100 specialistische schepen en stelt deze beschikbaar aan diverse overheidsorganisaties. Kievit Warmte onderhoud de schepen met thuishavens in Zuid Holland en Zeeland. De Rijksrederij staat voor een brede taakuitvoering in een divers en uniek werkgebied, denk aan onder andere Douanewerkzaamheden, Kustwacht welke sleephulp bied aan schepen in nood, visserijonderzoek. De vloot heeft tegenwoordig ook multifunctionele schepen welke voormeerdere klanten en taken inzetbaar zijn. De zogenoemde Multi Purpose Vessels (MPV’s) combineren diverse functies zoals vaarwegmarkering, patrouilleren, meten en visserijonderzoek op één schip. Deze functies werden voorheen door meerdere schepen uitgevoerd.

Foto: Rijkswaterstaat

   terug naar projecten overzicht

Gerelateerde projecten

  • 26.03.2018 Middelharnis

    Nieuwbouw Shop De Ronde Boom

    Het vertrouwde gezicht van De Ronde Boom wordt compleet vernieuwd door een schitterende nieuwe shop. De nieuwe shop heeft een ruim opgezet assortiment met keuze van auto gebonden artikelen tot en met snoepgoed, cadeauartikelen en bloemen. Een grote raampartij geeft een open uitstraling aan het geheel en er is ruimte gemaakt voor een koffiehoek met een bar voor een welverdiend kopje koffie.

  • 05.04.2017 Oude-Tonge

    Marinapark Suijssenwaerde

    Op Marinapark Oude-Tonge heeft Kievit Warmte sinds 2006 onder de naam Suijssenwaerde in de eerste fase reeds 88 woningen voorzien van installaties. Het Marinapark Oude-Tonge voorziet in verdere realisering en voltooiing van het park op reeds aangelegde schiereilanden met 5 nieuwe woningtypes welke qua bouwaard en materialisatie zijn geïnspireerd op de woningen uit de eerste fase maar met een grotere inhoudsmaat. Het ontwerp heeft een duidelijk nautisch karakter en alle woonvertrekken zijn gericht op het water.